Az oldalon a jobb egérgomb használata le van tiltva.
logo

Jegyesfotózás

Örökké szóljon ez az emlék

Egy kép többet mond ezer szónál… és egy csodás pillanat megérdemli, hogy megörökítsük azt az utókornak.

A jegyesfotózás azon önfeledt programok közé tartozik, ahol a párok feloldódhatnak, és miközben tényleg csak egymásra figyelnek – hiszen néhány perc múlva el is felejtik a kamerát –, a háttérben életre szóló emlékek készülhetnek.

Páratlan felvételek születnek ilyenkor, ezért nem mindegy, hogyan készülünk fel rá, és hogy miképp tesszük azokat valóban egyedülállóvá.

Mitől lesznek különlegesek a képek?

A jegyesfotózást sokan főpróbának tartják az esküvő előtt, és ennek megfelelően 1-2 héttel a Nagy Nap előtt tervezik be. Ideális időpont persze nem létezik, de gyakori a tavaszi vagy kora nyári pillanat, amikor a párok már megtalálták maguknak a fotóst az esküvői rohanásban.

Van azonban egy apró hibája ennek a módszernek, amit mi szeretünk elkerülni: „Mitől lesz ezeknek a képeknek más a hangulata azokhoz képest, ami az esküvőkön készül?”

Az évszak ugyanaz, a pillanat varázsára pedig rátelepszik a közelgő esküvő. A kontraszt csodákra képes…

A minket választó pároknak mi ezért eltérő évszakot szoktunk javasolni, és rugalmasak vagyunk, hogy ami elsőre nehézkesek tűnik, az megvalósulhasson.

Képzeld csak el, hogy a nyári esküvődön csodaszép havas téli fotókból összeollózott slideshow pörög a tortavágáskor. Különleges, igaz? Valahányszor átélünk valami hasonlót, csak arra tudunk gondolni, hogy jól döntöttünk, és a párok azt a különleges élményt kapták, amire vágytak.

Miért az ArsPhoto?

Azért, mert mindig a legjobb minőséget akarjuk elérni, és erről nemcsak aprólékos munkánk, hanem a legmagasabb színvonalú eszközparkunk is gondoskodik. Korszerű fényképezőgéppel és kiegészítőkkel, valamint modern utómunkarendszerrel dolgozunk.

Régóta a szakmában vagyunk, ezért tudjuk, hogy csak a vidám fotózás a jó fotózás, ahol elég néhány pillanat ahhoz, hogy mindenki elengedje magát. Képeink a legdivatosabb stílust követik, és az elmúlt években rengeteg esküvőn részt vettünk már, így pontosan tudjuk, mikor mi a teendő.

Nem létezik olyan feladat, amit ne oldanánk meg, a nagy tapasztalat miatt pedig kiváló kapcsolatrendszerrel bírunk. Pontosan tudjuk, hogy hol és mikor érdemes olyan jegyesfotókat készíteni, ami valóban egész életre szól.

Igyekszünk a párok igényeihez igazítani a munkánkat, és ostoba határok helyett oldottabb hangulat megteremtésére törekszünk.